Как работи магията на minty

работи магията на minty

MINTY кратко от “my intelligence community” помага на тийнейджърите да преоткрият себе си, да определят своите цели и да придобият уменията за постигането им като участват в приключението за развиване на своите интелигентности – умствена, физическа, емоционална и социална. 

„Пътуването“ започва с разпалване на амбицията и поставяне на големи цели 

Разбиране на себе си и какво искаме:
201

Умствената сфера се фокусира върху „мисленето в растеж“ (growth mindset) през научаване как работи нашият мозък и как да създадем добрите навици, които ни помагат да постигнем целите си

По-добро здраве:
202

Физическата интелигентност активира мотивацията през разглеждане сигналите на тялото, ежедневните ни дейности свързани със здравето, движението, връзка с природата и какво имаме във физическия си свят.

По-добри взаимоотношения:
vzaimootnosheniga

Емоционалната интелигентност помага за създаване и поддържане на чудесни взаимоотношения, разбиране на чувствата и емоциите на себе си и на околните, както и как да се изразяваме и да комуникираме по най-добрия начин

По-добри решения (ex.професионално ориентиране)
204

Социалната интелигентност разпалва страстта ни, откривайки своята мисия и ние като част от нашето семейство, общество, света като цяло.

MINTY е място за любознателни и търсещи млади хора, които искат да изследват пълния си потенциал, готови да покорят света и бъдещето. Приключението за щастливи и успешни млади хора се основава на световно известни ефективни методологии (като solution focused coaching (Erickson International), Design Thinking, Lean and Leadership инструменти и други).